Webdesign

Tegenwoordig is iedereen online, maar is uw bedrijf ook online vindbaar én goed geëtaleerd? Zambidado is gespecialiseerd in het ontwerpen en optimaliseren van gebruiksvriendelijke websites en webshops.

Onze werkwijze

Voordat we gaan starten met het ontwerp gaan we eerst met u het gesprek aan: wat wilt u uitstralen? Welke elementen ziet u graag binnen uw webomgeving?
Zodra wij al uw input verzameld hebben leggen wij u een aantal adviezen voor, met onze ervaring weten wij immers precies wat wel en wat niet bijdraagt aan de ultieme klantbeleving.

webdesign

U kunt nu heerlijk achterover leunen, wij gaan een concept uitwerken. Wij voorzien u regelmatig van statusupdates zodat u tijdens het ontwikkelproces kunt bijsturen. Zodra het concept klaar is komen wij bij u langs om alles met u te doorlopen. Geeft u groen licht? Dan gaan we de website hosten op uw of onze webserver. Hier stopt het echter niet- wij gaan na de oplevering nog intensieve opzoek naar bugs zodat uw website op elk device perfect weergeven wordt!

webdesign
Zoekmachine optimalisatie is de basis

Direct vanaf het begin van de ontwikkeling van uw nieuwe website moet er al rekening worden gehouden met zoekmachine optimalisatie. Het goed vindbaar worden bij de populaire zoekmachines (Google, Bing e.d.) kost rijd, daarom moet dit element er direct staan. Wij kijken met u samen hoe u wilt opvallen; dit is voor iedereen natuurlijk verschillend. Met uw input gaan wij aan de slag zodat u

seo
E-commerce: uw online winkel

Webdesign stopt niet bij een website, wij kunnen u ook uw online winkel ontwerpen, bouwen en beheren.
Wij ontwerpen uw webshop in uw huisstijl en voorzien deze van een veilig en gebruiksvriendelijke CMS zodat u eenvoudig uw eigen webshop kunt beheren. Naast het ontwerpen implementeren wij ook al uw gewenste betaalmogelijkheden, bijvoorbeeld iDEAL, Mister Cash en Paypal.

webdesign breda

Zambidado is een all-round bedrijf in IT oplossingen. Wij repareren – bouwen – vernieuwen en verbeteren alles wat via het on- en offline segment gaat. .

Clouddiensten

Contact