Zambidado

Over Zambidado:

Zambidado, opgericht in 2016, is uw persoonlijke IT-partner voor digitale transitie, optimalisatie van workflows en persoonlijk contact, gericht op ZZP/MKB.

Ervaren IT-partner voor uw digitale transitie en workflow optimalisatie

Welkom bij Zambidado, uw persoonlijke IT-partner. Onder leiding van Andy Schuurbiers, met 15+ jaar ervaring, zijn wij experts in technologie, van serverbeheer tot webdesign en security.

Als strategisch partner staan wij klaar om u te begeleiden in de cruciale wereld van digitale transitie. Van het moderniseren van uw workflows tot het implementeren van nieuwe technologie├źn, wij begeleiden u in elke stap van het proces.

Onze toewijding aan persoonlijk contact onderscheidt ons. Bij Zambidado geen afstandelijke servicedesk, maar directe communicatie en maatwerk oplossingen. Wij geloven dat kleine workflow aanpassingen een groot verschil kunnen maken.

Zambidado, gevestigd in Breda maar actief binnen de hele EU, biedt IT-oplossingen op maat voor ZZP’ers en MKB-bedrijven. Met ons aan uw zijde, is uw IT in veilige handen. Laten we samen werken aan de toekomst van uw bedrijf.