Web oplossingen

Digitale oplossingen op uw digitale vraag

Zoekt u een partner die u verder helpt binnen het online segment? Een digitale partner die verder gaat dan enkel het maken van een mooie website? Wij helpen opdrachtgevers het verschil te maken!

Een succesvolle website laten maken?

/ Versie 2.0

Versie 2.0, dat klinkt goed! Met een succesvolle website laten wij de wereld kennismaken met uw bedrijf. De upgrade naar versie 2.0 gebeurt niet in één dag. Allereerst stellen we een plan op: waar staat u nu, en waar wilt u naartoe? Met uw input creëren wij een gebruiksvriendelijke website die werkt en in dienst van u en van de bezoeker werkt. 

/ Eenvoudig contentbeheer met WordPress

Uw website wordt gekoppeld aan het populaire Content Management Systeem WordPress. Met WordPress behoud u het overzicht en beheert u uw content zelf. WordPress staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface, gebruiksgemak en brede community: WordPress is best practice. 

Succes in e-commerce met uw eigen webshop?

Met de juiste strategie wordt uw webshop een succes!

Net zoals bij een website stopt het niet na het openen van uw webshop. Een geslaagde webshop strategie vraagt om een alomvattende aanpak. Wij kiezen met u samen de online middelen die kunnen worden ingezet om online succes te kunnen bereiken. 

Ideal, Paypal, ApplePay: uw klant betaald op zijn manier

Wij voegen zo veel mogelijk betaalmogelijkheden toe aan uw webshop zodat de klant voldoende mogelijkheden heeft om zijn bestelling te voltooien. 

Beheer uw webshop met PrestaShop of Woocommerce

Het succes van uw webshop hangt van een groot deel af van de Contact Management System van de shop. In het CMS van uw webwinkel beheert u uw producten, bestellingen en relatiegegevens. Kiest u voor Prestashop, of toch Woocommerce? Wat zijn de voor en nadelen van ieder pakket? Wij helpen u te kiezen zodat u het CMS kiest wat het best uw winkel past. 

Hosting

Wij hosten zelf

Wij hosten onze websites, webshops en webapplicaties het liefst zelf. Door zelf te hosten zijn wij niet afhankelijk van derde partijen en kunnen wij zelf onze settings bepalen. Onze servers zijn specifiek ingericht om uw weboplossing optimaal te laten functioneren. Wij zorgen er daarnaast voor een volledige databackup naar een locatie buiten onze serveromgeving zodat uw data altijd veilig bewaard blijft.