IT oplossingen

Efficiënte oplossingen, persoonlijk advies en deskundig support.

Functionele en bedrijfszekere IT oplossingen zodat u iedere dag kunt vertrouwen op uw IT omgeving.

Het beheer van uw IT in goede handen

Al meer dan 15 jaar ervaring

Uw bedrijfsprocessen zijn tegenwoordig vaak afhankelijk van een efficiënte IT infrastructuur. Door de almaar toenemende complexiteit is het lastig om alles up-and-running te houden. Met de juiste backup/recovery strategie, gerichte awerness campagnes en strict beheer haalt u het maximale uit uw IT infrastructuur.

Uw backup en recovery strategie;

Een kopie van uw data achter de hand hebben is belangrijk, maar de tijd die nodig is om uw omgeving te herstellen is misschien nog wel belangrijker. Wat heeft u aan uw backup als het een week duurt voordat alles weer up-and-running is?

Uw IT infrastructuur wapenen tegen ransomware

Ransomware is momenteel de grootse bedreiging van uw IT infrastructuur. Ranwomware is malafide software die uw data versleuteld, wilt u uw bestanden terug? Dan dient u een bedrag te betalen. Het betalen van deze criminelen is wat ons betreft nooit een optie: hiermee wordt de merkt immers in stand gehouden. Met gerichte awareness training op uw werkvloer kunnen veel infecties worden voorkomen: ransomware wordt in bijna alle gevallen geïnstalleerd via phishing/social engineering. Wanneer uw personeel zich bewust is van de technieken kunnen zij de risico’s op tijd herkennen.

Beheer: monitoring, beheer en onderhoud;

Wij kunnen uw zowel uw fysieke als virtuele omgeving monitoren, beheren en onderhouden. Wij hebben o.a. ervaring met de volgende omgevingen:

  • Microsoft Windows
  • Linux
  • MacOS
  • Backup/recovery
  • de Hypervisor (KVM, VMware, Hyper-V, RHV / RHEV)
  • Relevante rollen/services (o.a. DNS, on-premiss Exchange, DC, web server, databases, firewall, routing)

IT van A tot Z

IT consultancy

U weet als ondernemer het beste hoe u uw bedrijf moet runnen, u beschikt immers over alle relevante vakinhoudelijke kennis. Wij beschikken over deze kennis binnen IT. Wij volgen alle ontwikkelingen binnen ons vakgebied op de voet en testen deze ontwikkelingen direct in de praktijk. Door onze pro-actieve aanpak onderscheiden wij ons binnen de IT-branche. Beschikt uw bedrijf over de juiste combinatie van hard- en software zodat uw bedrijfsprocessen excelleren? Met ons als uw IT-partner wordt het antwoord op deze vraag: Ja! 

Het maximale halen uit uw IT Infrastructuur

Wij kunnen u o.a. helpen met:

  • From scratch: ontwerp IT infrastructuur;
  • Digitaliseren van workflows;
  • Slim en efficient inzetten van applicaties;
  • Sitesurvey: waar valt winst te behalen?