Computer reparatie

Hardware modificatie

Network security: Wifi modules fysiek demonteren

Alle bedrijfshardware nagelopen en alle draadloze componenten verwijderd. Op verzoek van het bedrijf wordt de bedrijfsnaam niet genoemd.

webdesign

Webdesign

Multi-lang website met online booking functie

Voor Santa-Cruz Surfhouse hebben wij een meertalige responsive website ontwikkeld met de mogelijkheid om direct online een kamer te boeken. Wij hebben de website grotendeels op locatie in Portugal ontworpen zodat de lokale sfeer perfect overkomt binnen het ontwerp van de website.

www.santacruz-surfhouse.com

webdesign

Webdesign

Responsive webshop

Voor Wendy's Kaarsenwereld hebben wij een responsive webshop ontwikkeld. Wendy biedt zelfgemaakte en unieke kaarsen aan en wilde deze graag op een groter podium aan de man brengen. De webshop is gekoppeld een een betaalportaal zodat betalingen via iDEAL, PayPal en Bancontact mogelijk zijn.

www.wendyskaarsenwereld.nl

ICT beheer

Wifi

Ontwerp en installatie draadloosnetwerk

Onze hulp werd ingeroepen door een particulier omdat zijn draadloosnetwerk niet goed functioneerde. Wij hebben van de klant een budget gekregen, en met dit budget hebben wij de best mogelijk setup ontworpen en geïnstalleerd: 1 PoE Unifiy switch i.c.m. 3 Unify lite accespoints. 

Logo ontwerp

Logoontwerp

Ontwerp van een nieuw/modern logo welke aansluit binnen de huisstijl.

Stichting De Ontbrekende Schakel is een stichting die zich inzet voor mensen die lijden of iemand kennen die lijdt aan de zeldzame stofwisselingsziekte Tyrosine Hydroxylase Deficiëntie. De Stichting had ons benaderd voor een nieuwe website (welke nog in de stijgers staat) en een modern nieuw logo. 

Webdesign

Webdesign

Responsive multi-lang website

Voor Durum Company BV hebben wij een multi-lang responsive website ontworpen. De backoffice is door ons gebruiksvriendelijk ingericht zodat de medewerkers van Durum Company de website zelf eenvoudig kunnen aanpassen en nieuw content kunnen toevoegen. 

www.durumcompany.com

Raspberry pi

Crypto mining

Raspiberry Pi inrichten als Neblio wallet voor staking

Voor een klant hebben wij een Raspberry Pi 3 ingericht als Neblio Wallet: hiermee kan de klant 24/7 zijn Neblio wallet staken. Hoe langer je staked, hoe hoger de reward! De Raspberry Pi 3 is energie zuinig, compact en heeft een enorm lange levensduur- perfect om rendabel te staken! 

Zambidado is een all-round bedrijf in IT oplossingen. Wij repareren – bouwen – vernieuwen en verbeteren alles wat via het on- en offline segment gaat. .

Clouddiensten

Contact